Stabilt Röke ångar på mot allsvenskan

innebandy Startade vårsäsongen med säker seger mot Stanstad
Hässleholm • Publicerad 11 januari 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Nova Frykman Axelsson gjorde en stabil insats i Rökemålet och kryddade den med en straffräddning. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Efter en lite trög start på seriespelet i höstas fick Röke upp farten, och när vårsäsongen drog igång visade de inga tecken på någon ringrost. Snarare var det så att de svarade för en av säsongens stabilaste insatster.

Röke tog kommandot om matchen och via två mål (Ellen Grane och Anna Olosson) inom loppet av en minut i mitten på första perioden fick de matchen dit de ville.

Istället för att Stanstad närmade sig fick han se sitt lag utöka ledningen till 4–0 där båda målen (Mikaela Steen och Cajsa Engdahl) kom i numerärt överläge.