Narkotikapåverkad bar kniv

HÄSSLEHOLM När polisen strax före klockan 20 på fredagskvällen kontrollerade en bil som stod på Ica Maxis parkering fann de en man i 20-årsåldern som föreföll påverkad av narkotika i bilen.
Hässleholm • Publicerad 13 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

När polisen strax före klockan 20 på fredagskvällen kontrollerade en bil som stod på Ica Maxis parkering fann de en man i 20-årsåldern som föreföll påverkad av narkotika i bilen. Det visade sig även att mannen bar en kniv, som togs i beslag.

Mannen fick följa med till polisstationen för provtagning och är nu misstänkt för såväl ringa narkotikabrott som brott mot knivlagen.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.