Tågtrafiken rullar igen

Skåne En incident mellan Klippan och Åstorp stoppade tågen under tisdagsmorgonen.
Hässleholm • Publicerad 14 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Under tisdagsmorgonen var det stopp i tågtrafiken på grund av en incident mellan Klippan och Åstorp. Stoppet påverkade även sträckan mellan Hässleholm och Helsingborg.

Beskedet om stoppet kom strax efter 8:30, och personal från Trafikverket skulle vara på plats vid 9-tiden för att kunna lämna en prognos om när tågen skulle kunna gå som normalt. 9:10 öppnades sedan trafiken igen.

Under stoppet ersatte bussar de inställda tågen, dock i begränsad omfattning.

Eva SchmidtSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.