Stort tack till personalen
n Plötsligt drabbades jag av en stroke och blev förlamad i vänster arm och ben, blev liggande i 24 timmar innan jag kunde påkalla hjälp.
Ankom till akuten och blev mycket väl omhändertagen direkt och snabbt undersök av en underbar personal, som hela tiden höll mig underrättad om läget efter röntgen och efter många olika provtagningar.
Jag informerades även om de olika provvärden och den fortsatta behandlingen samt prognosen för ett eventuellt tillfrisknande.
Vårdades sedan på rehabiliteringsavdelningen under ett antal dagar innan jag efter åtta dagar åter fick komma hem.
Jag vill bara framföra mitt stora tack för en fin ombonad vistelse och vård på alla sätt ave en fantastisk personal, som tog hand om mig och var behjälplig på alla sätt och stöttade och peppade mig i denna svåra stund av deppighet att inte ge upp utan att kämpa vidare.
Personalen gör ett jättejobb, tyvärr till en låg lön, som inte alls svarar mot deras fackkunskap ock engagemang om patientens hälsa. Detta betyder mycket för att jag kunde återvända hem så snart med förhoppning om läkning. Även tack till köket för vällagad, god och en omväxlande meny.

Dagens fråga

Hoppas du att kylan nu kommit för att stanna?

Loading ... Loading ...