Annons

Ljusstrid vid fotbollsplan

Eslöv • Publicerad 16 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Att sätta upp en ljusanordning som skulle sprida ljus över Åvallens A-plan skulle betyda mycket för klubben, menar Andreas Ekenberg som sitter i styrelsen för Marieholms IS.

Annons

Strax innan jul klubbade kommunen dessutom igenom bygglovet och gav grönt ljus till att uppföra masterna med ljusutrustningen vid planen.

Kvinnan bakom överklagandet uppger att det redan i dag upplevs som störande med de armaturer som redan finns, eftersom ljusskenet är så starkt.

Annons

Andreas Ekenberg från klubbstyrelsen understryker att man måste respektera processen kring ett bygglov och möjligheten att överklaga ett beslut.

I sin överklagan tar grannen också upp problemet med kissande spelare.

– Jag vet inte hur jag ska kommentera det. Där finns omklädningsrum och toaletter. Jag tror inte det här är något stort problem. Sedan är vi inte poliser som springer runt och kollar var folk uträttar sina behov, säger Andreas Ekenberg från klubbstyrelsen.

Toomas LaagusSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons