Annons

Bulldoggbedragare anmäld igen

Östra Göinge Tidigare i veckan rapporterade tidningen om hur en kvinna, hemmahörande i Broby, blivit polisanmäld för bedrägeri.
Östra Göinge • Publicerad 17 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Tidigare i veckan rapporterade tidningen om hur en kvinna, hemmahörande i Broby, blivit polisanmäld för bedrägeri. Bedrägeriet misstänks vara att hon köpt en fransk bulldoggvalp utan att betala hela den överenskomna köpesumman till uppfödaren i Polen. Hon misstänktes även ha sålt vidare hunden till en ny ägare. Nu har den misstanken visat sig stämma. Den nya ägaren har nämligen också polisanmält Brobykvinnan, som ska vara i 30-årsåldern, för bedrägeri. Detta efter som hunden visade sig var sjuk och fick avlivas bara en kort tid efter köpet. Köparen menar att Brobykvinnan visste om att hunden var sjuk när hon sålde den.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons