Händelserikt dygn hos Tyringe Hockey

ishockey Sportchefen: ”Kommer inte att valsa in en femma”
Hässleholm • Publicerad 17 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Efter Joakim Anderssons timeout har Tyringe varit på jakt efter en tränare, och förstavalet har hela tiden varit Magnus Rahm som hoppade in förra veckan. Nu är det klart att Rahm fortsätter träna laget resten av säsongen.

Även på målvaktssidan har det varit lite besvärligt eftersom Oliver Tornerefelt varit i Kristianstads IK sedan mitten av november, vilket gjort att Tyringe fått låna in Osbys Jaroslav Brazdil eller flytta upp en junior som backup till Joakim Strandberg. Men nu har det hänt grejer.

Inför kvällens match har den amerikanske backen Preston Ames lämnat laget samtidigt som Tyringe tagit in 19-årige Samuel Näslund på tryout från Mariestads J20-lag.

bild 1/4
Målvakten Nick Vilardo skrev på för Tyringe i veckan. Foto: Tyringe Hockey
Magnus Rahm tränar Tyringe resten av säsongen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Oliver Tornerefelt bröt i helgen sitt kontrakt med Kristianstads IK för att gå till Hudiksvall, han är därmed inte utlånad till Tyringe längre. Foto: Robert Rolf/Arkiv
Preston Ames har lämnat Tyringe Hockey och flugit hem till USA. Foto: Robert Rolf/Arkiv
Målvakten Nick Vilardo skrev på för Tyringe i veckan. Foto: Tyringe Hockey
Magnus Rahm tränar Tyringe resten av säsongen. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Robert RolfSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.