Annons

Osby IK tog tre viktiga poäng

Osby • Publicerad 17 januari 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Riku Rissanen var en av matchens bästa spelare. Foto: Stefan Sandström/Arkiv
Riku Rissanen var en av matchens bästa spelare. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Osby IK törstar efter poäng efter inledningen av alltvåan. Under fredagskvällen var det en ny chans att spräcka nollan i poängkolumnen då Jonstorp kom på besök i seriens Skånederby.

Annons

Ett viktigt mål för OIK som fortsatte att producera fina saker i anfallsväg.

Ytterligare en stark inledning från Osbys sida i andra tredjedelen och det gav resultat när 3–1 kom snyggt inprickat Hugo Widenberg Larsson som påpassligt fyllde på från sin backplats.

Jonstorp reducerade omgående men svaret kom omgående från de rödgula när Dmitri Likhachyov arbetade in en retur i powerplay. När sedan gästerna gjorde 5–3 fick matchen liv på allvar, och det krävdes fullt fokus från hemmaspelarna för att hålla undan för de anstormande nordvästskåningarna.

– Vi har börjat hitta rätt med målskyttet och vi får mål som är psykologiskt viktiga för oss, registrerade Stefan Lööw med belåtenhet.

Andreas Bergman
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons