Lönsbodas kvalchanser försämrades

Osby • Publicerad 19 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Hemmalaget fick en riktigt bra start på matchen då de vann den första perioden med 2–0. André Svensson satte det första målet efter 10,26 och bara minuten senare var det dags för mål nummer två.

I slutet av perioden åkte Fabian Olofsson på en utvisning efter hårt spel. Något som Helsingborg utnyttjade genom att Alfred Thuvesson gjorde 3-2.

Simon Persson gjorde 4–2 till gästerna men André Bengtsson gav hemmalaget nytt hopp med att göra 3–4. Helsingborg avgjorde sedan matchen definitivt med två raka mål av Elliott Windfeldt och Alexis Borén fram till 6–3. Alfred Andersson gjorde sedan ytterligare ett Lönsbodamål i slutminuten.