Tröttkört Tyringe föll i slutperiod

ishockey Tyringe hängde med bra under de bägge inledande perioderna
Hässleholm • Publicerad 19 januari 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Gabriel Altberg, till höger, gjorde ett av Tyringemålen borta mot Hanhals. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM

Första målet i matchen kom redan i den andra minuten då hemmalagets Philip Elgestål gjorde 1–0. Men det tog bara 28 sekunder innan det var kvitterat genom Gabriel Altberg.

– Sedan så dominerar vi den andra perioden totalt. Men tyvärr så åker vi på ett baklängesmål tidigt i den tredje perioden efter ett felbeslut, säger Magnus Rahm.

För Tyringe var det här tredje matchen på fem dagar. Nu blir det dock chans för Magnus Rahm att bekanta sig lite mer med sin trupp då nästa match inte spelas förrän på fredag i Mörrum.