Engelska skolan till semifinal

vi i femman Kvartsfinalen mot Errarps skola avgjordes på sista frågan.
Hässleholm • Publicerad 23 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Internationella engelska skolan i Hässleholm ställdes under torsdagens kvartsfinal av Vi i femman mot regerande lokala mästarna från Errarps skola i Ängelholms kommun.

Nästa veckas lokala semifinaler i den radiosända tävlingen går därmed mellan Södra Utmarkens skola (Ängelholm) och Fröknegårdsskolan (Kristianstad), samt mellan Rinkaby skola och Internationella engelska skolan i Hässleholm.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.