Drograttfull fast i kontroll

HÄSSLEHOLM Vid midnatt, natten mellan torsdag och fredag, stoppade en polispatrull en bil på Skytteliden.
Hässleholm • Publicerad 24 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Vid midnatt, natten mellan torsdag och fredag, stoppade en polispatrull en bil på Skytteliden. Misstanke uppstod om att föraren var narkotikapåverkad, så han fick följa med till polisstationen för provtagning. Han hade heller inte behörighet att framföra fordonet.

Mannen, som är i 35-årsåldern, är nu misstänkt för såväl drograttfylleri som grov olovlig körning.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.