Tabelltvåan vann i Lönsboda

innebandy Tabelltvåan Munka Ljungby blev övermäktigt motstånd för Lönsbodadamerna. Munka vann matchen i Lönsboda sporthall med hela 15–2.
Osby • Publicerad 24 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Munka Ljungby jagar Röke i den skånska innebandyettan för att knipa den förstaplats som ger kval senare i vår.

Gästande Munka Ljungby trampade gasen i botten redan från början av matchen. De gick fram till en 5–0-ledningen efter det att halva den första perioden spelats. I slutminuten tilläts även Lönsboda att näta genom Hannah Nilsson.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.