Annons

Knivhöggs efter Instagramflört

ESLÖV Två 28-åriga män åtalas för att ha knivhuggit en tredje 28-årig man på Västerlånggatan i Eslöv 20 december. De båda sökte upp sitt offer efter att ha irriterat sig på att han skrev till den enes flickvän på Instagram.
Eslöv • Publicerad 25 januari 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Instagram-koncersationen är en del av polisens förundersökning. BILD: POLISEN
Instagram-koncersationen är en del av polisens förundersökning. BILD: POLISEN

Det var fredag och klockan cirka 22.30 när skribenten attackerades av de båda männen, som tidigare på kvällen haft en privat fest i en lägenhet i Höör.

Annons

Instagramskribenten förklarade att han inte visste att kvinnan hade pojkvän, och skrev till och med ut sin adress i Eslöv:

När offret lyckades hålla fast angriparen var det istället, enligt åtalet, kamraten som försökte hugga honom med kniven.

Annons

En polispatrull befann sig i centrala Eslöv vid tillfället och lyckades lokalisera de båda angripande männen som greps efter att ha sprungit från platsen. De har sedan dess suttit anhållna eller häktade.

Lennart AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons