Publikrekord för hyllad Osbyrevy

Osby • Publicerad 27 januari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Osbyrevyn behåller sitt grepp om publiken.

Över 2 700 personer sökte sig till Borgen i Osby för att se På Riktigt, vilket innebär nytt publikrekord.

Lars Magnusson, motorn i Osbyrevyn tillsammans med Jessica Persson, är helnöjd när han pratar om den senaste upplagan av Osbyrevyn.

– Vi har gjort den revyn vi vill göra och det har gått hem. Vi har aldrig fått så mycket beröm, det har varit otroligt mycket. Publiken och många välkända namn i branschen har sagt att det här var för jäkla bra, säger Magnusson.

– Och vi är nöjda med att det blev publikrekord. Det är många från Osby, men även många som åker hit från Växjö, Ljungby, Hässleholm ... det känns kul att vi når så många.

Den gångna helgen var den sista med Osbyrevyn för den här gången.

Hur känns det att det är över?

– Det är ju tudelat. Å ena sidan kan det kännas skönt, nu blickar vi fram emot nya projekt. Å andra sidan saknar man det, det är ju för jäkla roligt, rent ut sagt. Den här fantastiska ensemblen vi har, det är så kul att jobba tillsammans. Att möta publiken, att höra skratten – hela grejen är underbar.

Blir det Osbyrevy även nästa år?

– Vi har redan gjort upp en hel del planer.

Framgångarna de senaste åren innebär att det finns höga förväntningar på Osbyrevyn.

Känns det jobbigt?

– Nej, vi vill ju hela tiden bli större och bättre, säger Magnusson.

Så det går att toppa På Riktigt?

– Ja, ja, ja. Det finns alltid detaljer att slipa på, saker som kan bli lite bättre.

Nu väntar lite ledighet för Lars Magnusson och Jessica Persson. Eller, snart väntar lite ledighet, rättare sagt.

– Jessica ska hålla i en företagsgala i Älmhult. Sen ska vi uppträda på idrottsgalan i Kristianstad på lördag, det ska bli roligt. Men sen ska vi vara lite lediga och resa iväg några dagar innan vi tar tag i nya projekt, säger Magnusson.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.