Man greps för plånboksstöld

SÖSDALA På torsdagsförmiddagen tappade en kvinna i 80-årsåldern sin plånbok på Storgatan i Sösdala.
Hässleholm • Publicerad 31 januari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

På torsdagsförmiddagen tappade en kvinna i 80-årsåldern sin plånbok på Storgatan i Sösdala. Ett vittne noterade då hur en annan person plockade upp den, men behöll den istället för att lämna tillbaka den.

Polisen meddelades och en patrull kom till platsen och kunde då gripa en man i 50-årsåldern, som nu är misstänkt för stöld.

Pernilla EkdahlSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.