Malin Nyberg stller ut sin fotografier på biblioteket i Knislinge under rubriken Alla hjärtans värld.
Malin Nyberg stller ut sin fotografier på biblioteket i Knislinge under rubriken Alla hjärtans värld.
En ko med ett vitt hjärta på huvudet ingår i utställningen Alla hjärtans värld.

Kärlekshälsningar från naturen finns överallt

KNISLINGE Hjärtat är en symbol för godhet och kärlek. Och genom att fotografera hjärtformade motiv ute i naturen vill Malin Nyberg lyfta fram det goda och kärleksfulla i vår värld.
Nu ställer hon ut sina verk under rubriken Alla hjärtans värld.

– Jag fotograferar hjärtan som naturen själv har skapat, berättar Malin Nyberg när hon presenterar sin utställning på biblioteket i Knislinge.
– Hjärtat står för godhet och kärlek. Jag vill inspirera till att ge sig ut och se det goda och vackra. Världen är full av kärlek och godhet. Letar man efter det goda är det vad man hittar.

Fotografierna visar hjärtan som på olika sätt syns sig i naturen. Ibland är hjärtat tydligt och uppenbart, ibland får man anstränga sig lite för att få syn på det.
– Jag hittade några hjärtan i naturen och fotograferade dem. Sedan under sommaren och hösten har jag haft ”hjärtglasögonen” på mig när jag varit ute och fotograferat, jag har aktivt letat efter hjärtmotiv och fått ihop några stycken, säger Nyberg.
Nu när alla hjärtans dag närmar sig passar en hjärtutställning utmärkt.
– Och Östra Göinge är ju Skånes gröna hjärta, så utställningen har stark anknytning till kommunen, säger Nyberg, som bor i Knislinge.

I dag, torsdag, är det vernissage i biblioteket i Knislinge mellan klockan 16 och 18. Utställningen pågår till och med den 29 februari.
Malin Nyberg ska även hålla i en workshop för skollediga barn på sportlovet. Den 19 februari är det hjärtworkshop på biblioteket.

Dagens fråga

Åt du semla under fettisdagen?

Loading ... Loading ...