Glimma vann rysare

ishockey Segern såg klar ut för Glimma HK då de ledde med 7–3
Östra Göinge • Publicerad 13 februari 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
Oscar Alricsson gjorde matchvinnande 7–3 i Halmstad. FOTO: STEFAN SANDSTRÖM/ARKIV

Det började lugnt för Glimma som vann den första perioden med 2–0 efter mål av Stefan Baitson och André Folkestad.

I mitten av perioden hände sedan en tråkig episod när en Halmstadspelare brakade rakt in i sargen.

Halmstad gjorde 3–6 men bara några sekunder senare satte Oscar Alricsson 7–3. Då såg det ut som att inget kunde hota Glimmas seger. Men två effektiva powerplay från hemmalaget såg till att det plötsligt stod 5–7. Tre och en halv minuter före slutet blev det även 6–7. I slutet tryckte Ravens på för en kvittering då Glimma åkte på ännu en utvisning. De tog även ut målvakten men Sandmarks grabbar kunde trots det ändå hålla undan till en knapp seger.