Annons

Swanson’s tog hem resepris

Osby • Publicerad 14 februari 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Vd:n och grundaren Tommy Swanson var på plats i Stockholm och tog emot priset på torsdagskvällen. Foto: privat
Vd:n och grundaren Tommy Swanson var på plats i Stockholm och tog emot priset på torsdagskvällen. Foto: privat

På torsdagskvällen avslöjades vem som kammade hem de olika priserna när resebranschens gala Grand Travel Award arrangerades på Grand Hotel i Stockholm.

Osbyföretaget Swanson’s Travel var nominerat i kategorin Sverige bästa specialistresearrangör tillsammans med Jambo Tours, Lotus Travel, Sydafrikaresor och Tour Pacific. En jury utser kandidaterna och därefter röstar aktörer i resebranschen på sina favoriter.

Annons

När rösterna var räknade visade det sig att Swanson’s fått flest röster.

– Vi är oerhört glada, stolta och väldigt tacksamma för utmärkelsen. Vi ser det som ett bevis på att kvalitet, kunskap och personlig service värdesätts och att vår engagerade personal uppskattas, säger vd:n och grundaren Tommy Swanson.

Dock är det ingen särskilt ovan vinnare; Swanson’s brukar landa någon av topplaceringar na och har vunnit i kategorin bästa specialistresearrangör hela 14 gånger.

– Det är en av tuffare kategorierna och den här gången är en av de roligaste, säger Tommy Swanson.

Delar av juryns motivering:

”Det borde inte att gå att driva en liten specialistresebyrå i mörkaste Skåne långt från allfartsvägar och pulserande stadskärnor. Men det går alldeles utmärkt, för Swanson´s Travel kan det stora landet i väster bättre än någon annan. Nu slåss man både mot en skållhet dollar och en ännu mer galen Donald Trump, men det är bara små krusningar på ytan på det stora hela. För fakta är: alla i Sverige ska någon gång i livet besöka Amerika och se det vi sett på bio i verkligheten. Då finns det ingen bättre i världen att hålla i handen än Swanson´s Travel. Och har man väl börjat med något fantastiskt, varför sluta?”

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons