Tyringe föll efter mål i förlängningen

Hässleholm • Publicerad 14 februari 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Erik Kurtz slog in såväl kvitteringen till 1-1 som den till 3-3 i Tyringes match borta mot Mörrum. Dessutom hann han med en vända till utvisningsbåset i slutet på den andra perioden. Foto: Stefan Sandström/Arkiv

Tyringe jagar inte bara spelare inför kvalserien, utan också bra form inför detsamma. Under fredagskvällen tog den jakten vägen via Jössarinken i Tyringe där göingarna fick med sig en poäng efter ett sent övertidsavgörande.

Efter en mållös första period kunde Mörrum ta ledningen tre minuter in i den andra. Och när inte ens halva matchen spelats valde Tyringetränare Magnus Rahm att ta timeout.

Gästernas andra kvittering kom med fyra minuter kvar på klockan, än en gång genom Erik Kurtz. I förlängningen kunde sedan Mörrum göra 4-3 när man hade en man mer på isen.