Annons

Späckad sportlovsvecka startar

Osby • Publicerad 17 februari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

I Osby tjuvstartade lovaktiviteterna så smått på Lekoseum under helgen.

Annons

Idag måndag drar sportlovet igång på riktigt. För den som inte enbart vill vila och slappa finns det en hel del aktiviteter att välja mellan.

I Osby slår även hembygdsföreningen upp sina portar på Enebacken klockan 10-12 på torsdagen med dubbla aktiviteter. Deltagare från rekommenderat åtta år kan då välja mellan att bygga en fågelholk, som de får ta med sig hem, eller delta i en sakletarjakt.

Även i Östra Göinge är det fullt ös under veckan. Sibbhults Folkets hus visar sportlovsbio, fritidsgårdarna i kommunen har öppet och det finns chans att prova på allt från luftgevärsskytte och teater till judo och bowling. Under veckan kommer även Fryshuset ha öppen verkstad för motorintresserade ungdomar i sina nya lokaler på Pappersbruksvägen i Broby.

Fakta:

*** Östra Göinge ***

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Under sportlovsveckan har även fritidsgårdarna i kommunen, bowlingcenter i Knislinge, Trollarinken i Glimåkra och biografen i Sibbhult öppet.

*** Osby ***

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Lördag

Söndag

Under veckan har även simhallarna i Osby och Lönsboda öppet. Ishallen i Osby har utökade öppettider för allmänåkning.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons