Annons

Krog tar emot presentkorten

HÄSSLEHOLM Även Harrys har anlitat sig av det konkursdrabbade Goyada när de sålt presentkort, men till skillnad från Hesslecity låter de kunderna lösa in korten som sålts lokalt.
Hässleholm • Publicerad 18 februari 2020 • Uppdaterad 24 november 2021

Även Harrys har anlitat sig av det konkursdrabbade Goyada när de sålt presentkort, men till skillnad från Hesslecity låter de kunderna lösa in korten som sålts lokalt. Det meddelar krögaren Mathias Berglund nu.

– För den som köpt kort och därigenom valt att främja den lokala handeln så tar Harrys Hässleholm sitt ansvar genom att ta emot Hesslecitys kort, upp till 500 kronor till och med den 6 mars, förklarar han.

Annons

Både Hesslecity-korten och de Harrys-kort som köpts lokalt i Hässleholm kan lösas in. Dock inte mot alkoholhaltiga drycker, då det skulle strida mot alkohollagen.

Tidningen har tidigare berättat att Hesslecity inte anser sig ha ekonomisk möjlighet att ersätta de kunder som köpt presentkorten. Men helt värdelösa blir de alltså trots detta inte.

– Så här hanterar vi detta, sedan får vi se hur alla andra gör, säger Mathias Berglund.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons