Annons

Erbjuder köp av kolloplatser

MAGNARP Fastighetsbolaget HSB, som nyligen tagit över Magnarpskolonin från Hässleholms kommun, undrar om kommunen vill köpa några platser till det kollo som HSB tänker arrangera under sommarveckorna 25-27.
Hässleholm • Publicerad 19 februari 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Fastighetsbolaget HSB, som nyligen tagit över Magnarpskolonin från Hässleholms kommun, undrar om kommunen vill köpa några platser till det kollo som HSB tänker arrangera under sommarveckorna 25-27.

Kommunens vilja är högst oklar, påpekar HSB som nu vänt sig till kommunstyrelsen för att få svar.

Annons

”Har ställt frågan till förvaltningarna i Hässleholms kommun, men ingen vet något. Tidigare var det fritidsförvaltningen som köpte platser” skriver HSB:s bosociala chef Anne Siivola.

– Jag har bett komundirektören att stämma av med förvaltningscheferna för att se om någon förvaltning är intresserad, säger kommunstyrelsens ordförande Lars Johnsson (M) i sin tur.

Han nämner omsorgsnämnden, socialnämnden, barn- och utbildningsnämnden och kultur- och fritidsnämnden som tänkbara exempel.

Kristina HöjendalSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons