Kristianstad

Avstängda vägar efter översvämning

Artikel Kristianstad Det kraftiga regnet den senaste tiden har gjort att allt fler platser drabbats av översvämningar. Två vägar i Tollarp har tvingats stängas av under helgen.

Det är väg 1998 mellan Tullsåkra och Bröd som har stängts av på grund av översvämning i Bröd. Avstängningen gäller i båda riktningarna, uppger Trafikverket. Avstängningen medför stora störningar i trafiken och det finns i nuläget ingen prognos när vägen åter kan öppnas.

Väg 1979 vid Sätaröd har också drabbats av översvämning och är inte framkomlig i någon riktning. Trafiken kommer att ledas om via E22 och den västliga infarten till Sätaröd.

Redan prenumerant?
1 kr första månaden
Alla Premiumartiklar för 1 kr första månaden, därefter dras 99 kr per månad. Bindningstiden är aldrig mer än en månad. Säg upp när du vill.
Ingår i Norra Skåne Premium
  • NorraSkåne.se - Alla artiklar på NorraSkåne.se
  • Norra Skåne-kortet - Förmånliga erbjudanden varje månad
  • Nyhetsbrev - Senaste nytt direkt i din meljkorg

Utrikes

Malisk jihadist inför rätta för krigsbrott

Internationella brottsmålsdomstolen i Haag i Nederländerna. Arkivbild.
Internationella brottsmålsdomstolen i Haag i Nederländerna. Arkivbild.
Foto: Peter Dejong
Utrikes
Utrikes

En högt uppsatt jihadist i Mali åtalas för krigsbrott i Internationella brottmålsdomstolen (ICC) i Haag.

Den anklagade mannen, al-Hassan ag-Abdoul Aziz ag-Mohamed ag-Mahmoud, var jihadisternas polischef i Timbuktu under ockupationen av staden. Timbukui intogs av jihadisterna i början av 2012, och var under deras kontroll under nästan ett år.

Han anklagas för att personligen ha övervakat kroppsstraff, däribland amputationer och spöstraff, samt för att ha tvingat kvinnor och flickor att gifta sig med jihadister som ett led i "ett könsbaserat förtryckt", enligt ICC:s chefsåklagare Fatou Bensouda.

Flera kvinnor utsattes för regelbundna våldtäkter.

– Det var Timbuktus kvinnor och flickor som utsattes och led mest, sade Bensouda inför domstolen.

Den anklagade sade han att han "förstår" anklagelserna, men valde att inte gå i svaromål när han framträdde i rätten.

Inrikes

Två hittade döda i tank på Sandvik

Två personer har hittats avlidna i en tank på Sandviks anläggning i Gimo. Arkivbild.
Två personer har hittats avlidna i en tank på Sandviks anläggning i Gimo. Arkivbild.
Foto: Johanna Norin/TT
Inrikes
Inrikes

Två män har hittats avlidna i en tank på Sandviks anläggning i Gimo i Östhammars kommun.

– Det var anställda som hittade de här två männen och larmade oss, räddningstjänst och ambulans, säger Daniel Ågren, RLC-befäl på polisen, till TT.

Personerna hittades i tanken okontaktbara och har konstaterats avlidna. Polisen utreder händelsen som en arbetsplatsolycka. Man har förhört anställda och kommer att skicka tekniker för att undersöka platsen.

– Sedan får vi se hur olyckan har gått till, säger Daniel Ågren.

Anhöriga till de avlidna är underrättade.

Ekonomi

Snart slut på cyklar i butikerna

De allra flesta cyklarna tillverkas på fabriker i östra Asien. Arkivbild.
De allra flesta cyklarna tillverkas på fabriker i östra Asien. Arkivbild.
Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT
Ekonomi
Ekonomi Pandemin stängde fabrikerna och förhindrade transporterna. Samtidigt har efterfrågan på cyklar växlat upp rejält.
Nu kommer resultatet: cyklarna börjar ta slut.

Försäljningen av cyklar i Sverige har verkligen tagit fart, och flera återförsäljare vittnar om en ökad efterfrågan.

– I början av pandemin var det en normal cykelförsäljning, men sen har det fortsatt sälja bra även in i juni. Vi börjar få signaler om att vissa delar och även cyklar börjar ta slut hos leverantörer, säger Joakim Stenberg, vd på organisationen Cykelbranschen.

Stenberg betonar att det fortfarande finns cyklar kvar, men säger också att man får passa på nu om man vill ha en cykel.

Stängda gränser försvårar

De allra flesta cyklar produceras i Kina, Taiwan och i viss mån i Vietnam, alltså den region i världen där pandemin slog till först. Fabrikerna stängde i stor utsträckning och hela försörjningskedjor påverkades. De cyklar som väl kunde tillverkas hamnade på fraktskepp som ibland inte kunde komma fram till sin slutdestination, på grund av stängda gränser.

Fabrikerna har nu öppnat igen, men det löser inte problemet på kort sikt.

– Vi lägger våra beställningar år i förväg. Nu börjar cyklarna ta slut. Det är framför allt vissa delar man har problem med att få fram, säger Joakim Stenberg.

Och det är inte bara i Sverige det är svårt att få fram cyklar. Även internationellt finns samma problem.

– Det har gått så långt att tillgången inte följer med efterfrågan på de stora marknaderna, säger Jay Townley, erfaren konsult inom cykelvärlden, till Financial Times.

"Övergående problem"

När nu tillverkningsindustrin i Östasien i stort sett är tillbaka som vanligt väntar sig Cykelbranschen att lagren kommer att fyllas på.

– Jag ser det som ett övergående problem. Vi får verkligen inte hoppas att det blir något långvarigt, säger Joakim Stenberg.

TT: Är det någon specifik typ av cykel som det är extra stor brist på?

– Nej, det är en generell brist över hela linjen. Det fanns ett ganska bra lager med elcyklar tidigare men även de börjar ta slut, säger Joakim Stenberg.

Henning Eklund/TT

FAKTA

Fakta: Svenskarna cyklar allt mer

Siffrorna för 2020 har inte kommit än, men en genomsnittlig dag 2019 cyklade 1 miljon personer i åldrarna 6–84 år, eller 11 procent av befolkningen. (14 procent under sommarhalvåret och 9 procent under vinterhalvåret).

Dessa cyklade, en genomsnittlig dag, cirka 7 kilometer var, fördelat på 2,3 resor. En genomsnittlig cykelfärd var alltså lite drygt 3 kilometer.

Bland barn och ungdomar (6–24 år) cyklade 16 procent under en genomsnittlig dag, medan andelen i nedre medelåldern (25–44 år) var 13 procent och övre medelåldern (45–64 år) var 11 procent. För den äldsta åldersgruppen (65–84 år) är andelen endast 4 procent.

Tidigare har cyklandet minskat, men under 2019 bröts trenden och cyklandet ökade något.

Källa: Trafikverket

Utrikes

Ghislaine Maxwell nekar till anklagelserna

Åklagaren Audrey Strauss presenterar misstankarna mot Ghislaine Maxwell i samband med gripandet av henne i början av juli.
Åklagaren Audrey Strauss presenterar misstankarna mot Ghislaine Maxwell i samband med gripandet av henne i början av juli.
Foto: John Minchillo/AP/TT
Utrikes
Utrikes Det brittiska societetslejonet Ghislaine Maxwell nekar i en domstol i New York till samtliga sex åtalspunkter som riktas mot henne.

Den 58-åriga Maxwell, tidigare partner och bundsförvant med den avlidne sexbrottslingen Jeffrey Epstein, anklagas för att lockat unga flickor till Epstein – så att han kunde utnyttja dem sexuellt.

Fyra av de sex punkter som åklagarsidan riktar mot Ghislaine Maxwell rör koppleri och trafficking mellan 1994 och 1997 av minderåriga. De övriga två handlar om mened år 2016.

Under tisdagen hålls borgensförhandlingar och Maxwells advokater driver linjen att det inte föreligger någon flyktrisk för deras klient, samt att hon utsätts för fara på grund av coronapandemin om hon fortsatt hålls häktad.

Åklagarsidan hävdar däremot att det visst föreligger en flyktrisk. Bland annat väntas åklagarna under dagen hänvisa till omständigheterna i samband med gripandet av Maxwell i början av juli. Enligt FBI vägrade Maxwell att öppna när de kom till den fastighet där hon befann sig. I stället kunde poliserna genom ett fönster se hur hon försökte fly in i ett annat rum och stänga dörren efter sig. Polisen bröt då upp dörren och grep henne.

Maxwell – som är dotter till den framlidne mediemogulen Robert Maxwell – medverkade i tisdagens domstolsförhör via videolänk från Metropolitan Detention Cente där hon har suttit häktad sedan hon greps.

FAKTA

Fakta Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein var en mångmiljardär och affärsman från New York i USA, född 1953. Han hade många rika och berömda personer i sin bekantskapskrets, däribland USA:s tidigare president Bill Clinton, den nuvarande presidenten Donald Trump och den brittiske prinsen Andrew.

Epstein dömdes 2008 för att ha köpt sex av minderåriga. Straffet då blev milt, 13 månaders fängelse, men med frihet att gå till arbetet.

I slutet av 2018 publicerade tidningen Miami Herald artiklar där flera kvinnor trädde fram och anklagade Epstein för sexuella övergrepp mellan 2001 och 2005. I början av juli 2019 greps Epstein på en flygplats i New Jersey. Han åtalades kort därpå för övergrepp på tiotals minderåriga flickor under åren 2002–2005.

Ghislaine Maxwell spelade enligt åklagarsidan i rättsprocessen mot henne en avgörande roll i att bistå Epstein i att hitta, bli vän med och göra offren färdiga för övergreppen. Hon anklagas också för att vid några tillfällen själv ha deltagit i övergreppen.

I juli 2019, en månad efter det att han gripits, hittades han död i sin cell i New York. Dödsfallet beskrivs som självmord.

Hässleholm

Kameraklicken smattrar över brudparen

Övning ger färdighet, och fokuset är på max när bröllopsbilderna ska tas.
Foto: Teodor Dimblad
Hässleholm
Hillarp Kameralinserna är putsade och blixtarna bländar vid varje klick. Trots den kyliga luften strålar värmen från de två brudpar som är dagens motiv när sju fotografer vässar sina färdigheter i bröllopsfotografering en eftermiddag i Hillarp.

Väster om Bjärnum, en bit in i naturen, ligger Hillarp. På en av de vackra gårdarna här ligger Hillarps loge, en bröllopslokal med tillhörande damm. Kossor vilar i hagen utanför, och grannens alpackor avbryter sitt betande för att titta nyfiket på de förbipasserande fotograferna.

Det är första gången som gruppen av fotografer samlas för att öva på bröllopsbilder, men en av dem, Bella Olsson, berättar att det är något de definitivt kommer att vilja göra igen.

– Det är svårt att öva på bröllopsbilder eftersom de flesta brudpar vill ha en fotograf som redan är väldigt duktig. Därför är det så bra att vi kan öva i den här vackra naturen, berättar Bella Olsson, som själv har fotograferat mellan 30 och 40 bröllop.

Bella Olsson och Linnéa Gadd är glada över att kunna öva på bröllopsfotografering.
Foto: Teodor Dimblad

Det var i mars som hässleholmaren och fotografen Nadja Olsson tog initiativet att starta en grupp på Facebook vid namn Photo Walk Hässleholm. Tanken var att fotografer i Hässleholm skulle kunna samlas för att gå på promenader och fota tillsammans. Sedan dess har gruppens medlemmar bland annat fotograferat ute i skogen och nere i Tykarpsgrottan på träffar som sker en gång i månaden.

På träffen med bröllopstema i Hillarp kunde Nadja Olsson själv inte medverka, men över telefon berättar hon om gruppens framgång.

– Vi har verkligen skapat en gemenskap med fotografer i Hässleholm, och det är skönt att allt fungerar även om jag inte är där. Det har också kommit fler och fler till träffarna på sistone så det är jättekul, säger Nadja Olsson.

På plats med kameran i hand var däremot Linnéa Gadd och Caroline Persson, som båda tycker att träffen är en bra möjlighet att förbättra sina färdigheter, helt gratis. Genom träffarna samlar fotograferna material som sedan kan användas både privat eller till marknadsföring av tjänster. I framtiden funderar medlemmarna i fotogruppen på att ha en utställning med de bästa bilderna.

Linnéa Gadd, Caroline Persson och Bella Olsson är redo att fånga brudparet med kamerorna.
Foto: Teodor Dimblad

– Det roligaste är att jämföra bilderna efter en träff och se hur alla tolkar samma event på olika sätt. Då lär man sig som bäst, säger Linnéa Gadd.

I början av juni skrev Bella Olsson ett inlägg på Facebook och sökte två par som kunde stå modeller i bröllopskläder till träffen. Ett av paren som nappade var Malin och Rasmus Stjernlöf.

– Vi gifte oss för tre år sedan, men under den tiden var jag utbränd och det syns på bilderna, berättar Malin Stjernlöf.

Rasmus och Malin Stjernlöf är glada över att de kan förnya sina bröllopsbilder.
Foto: Teodor Dimblad

– När vi såg möjligheten att få nya bilder tyckte vi att detta lät toppen, och de bilder vi sett hittills är vi väldigt nöjda med, tillägger Rasmus Stjernlöf. Paret ser lyckligt på varandra och skämtar om glädjen över att bröllopskläderna fortfarande passar, innan de återgår till att posera framför de väntande kamerorna.

Det var till Agneta Aronsson som Bella Olsson ringde när en vacker plats till fotograferingen behövdes. Tillsammans med maken Mats har Agneta bott i Hillarp i knappt fem år, och paret själva gifte sig på den gård där de nu öppnat lokal för bröllop och fest.

– Det är jättekul att de ville komma hit och ta bilder, vi tycker ju själva att det är väldigt fint med dammen och skogen, säger Agneta Aronsson.

Innan Agneta och Mats Aronsson flyttade till gården var den gamla ladan full av prylar och bråte, men efter en ordentlig renovering ryms nu en stor festlokal med plats för många gäster.

Agneta och Mats Aronsson (ståendes) lät bland annat fotograferna Bella Olsson, Linnéa Gadd och Caroline Persson fota på deras gård i Hillarp.
Foto: Teodor Dimblad

– Vi har fullbokat med bröllop till nästa sommar, och det börjar redan trilla in förfrågningar inför 2022. Det är väl så att nästa år vill dubbelt så många gifta sig eftersom många av årets bröllop blivit inställda, och då blir det högre konkurrens om lokalerna, säger Mats Aronsson.

Utanför ladan byter bröllopsparen plats. Snart ska gruppen röra sig inåt för att ta bilder vid dukade bord och vackert upplagd mat som en cateringfirma bidrar med. Träffen ska fortsätta tills skymning. Över dammen ekar Bella Olssons röst med uppmaningar till brudparen:

– Dansa lite medan ni går! Kyss varandra! Se lyckliga ut! Det blir jättefint!

Bella Olsson fångar ögonblicket.
Foto: Teodor Dimblad
ANNONS

Detta är en sponsrad artikel och inte skriven av tidningens journalister.

Game Lounge

5 hetaste trenderna i casinobranschen just nu

Game Lounge Utbudet när det kommer till att spela casino på nätet är enormt. Bara inom Sverige finns i dag cirka 200 licensierade online casinon och den stenhårda konkurrensen om kunderna tvingar därför spelbolagen att ständigt att se över och utveckla sina olika produkter för att hänga med i trenderna. Inte minst sedan införandet av den nya spellagen med licenssystem i januari förra året har mycket förändrats på den svenska onlinespelmarknaden och, ja, att påstå att även 2020 inletts på ett i många avseenden händelserikt sätt vore knappast någon överdrift.

Här nedan listas de 5 hetaste trenderna i casinobranschen just nu:

Uppköp och sammanslagningar

Nyheten som slog ned som en bomb i slutet av juni om att den börsnoterade live casino-leverantören Evolution Gaming lagt ett bud på den ledande slotsutvecklaren NetEnt fick nog en och annan att höja på ögonbrynen. Inte minst sett till det faktum att priset för affären värderas till svindlande 19,6 miljarder kronor. Men redan under 2019 kunde man skönja en ökad trend av sammanslagningar inom casinobranschen och så sent som i februari köpte till exempel Betsson upp konkurrenten Gaming Innovation Groups varumärken, där bland annat Rizk och Kaboo ingår.

Fokus på esport och poker

Casinobranschen har precis som de flesta andra branscher påverkats av den rådande coronapandemin. Tusentals inställda sportevenemang till följd av virusets framfart runt om i världen har tvingat många spelbolag att ändra fokus och vidta åtgärder. För Kindred Group som bl.a. äger välkända Unibet har de uteblivna matcherna/ligorna å andra sidan inneburit ett uppsving för esport och poker. Enligt speljätten har intresset för dessa båda spelformer ökat rejält under de senaste månaderna.

Spela casino utan registrering

Att spela sina favoritslots eller bordsklassikerna Black Jack och Roulette utan att behöva genomgå någon lång och krånglig registreringsprocess har blivit allt mer populärt och numera är konceptet “Pay N Play” standarden hos majoriteten av Sveriges online casinon. Hos jämförelsetjänsten SveaCasino.se finns exempelvis en rad olika nätcasinon med licens som erbjuder direkt spel via bankidentifiering.

Stärkt konsumentskydd

Debatten om konsumentskydd och spelansvar tycks vara ständigt närvarande på den svenska onlinemarknaden. En stor anledning till omregleringen 2019 handlade just om att motverka spelberoende och under coronakrisen har diskussionerna kring ämnet intensifierats ännu mer, framförallt från politiskt håll. Enligt spelminister Ardalan Shekarabi (S) har det ökade spelandet på nätet på grund av den sociala isoleringen under pandemin bidragit till regeringens beslut om att införa tillfälliga spelansvarsåtgärder. Förordningen, som trädde i kraft den 2 juli och upphör vid årsskiftet, innebär till exempel att de licensierade spelbolagen numera får erbjuda en casinobonus på maximalt 100 kr. Även insättningsgränser på högst 5 000 kr/ vecka har införts.

Introducering av Swish som utbetalningsmetod

Den flerfaldigt prisbelänta betalningstjänsten Swish, som idag används av över sju miljoner svenskar, gjorde bejublad entré hos landets online casinon i samband med spellicensen förra året. Den snabba och säkra mobilappen fanns då till en början endast tillgänglig som insättningsmetod, men under våren 2020 meddelade Svenska Spel att man som första spelbolag i landet börjat erbjuda Swish också som utbetalningsalternativ. Sedan dess har flera andra välkända spelaktörer som t.ex. Betsson och Unibet infört funktionen, och bli inte förvånad om du kommer att ha möjlighet att göra uttag med Swish hos i princip alla casinon med licens innan årets slut.

Inrikes

SJ: Inga problem med våra upplägg

Det är trångt vid resan hävdar många. Men resebolagen tycker att de följer FHM:s rekommendationer. Arkivbild.
Det är trångt vid resan hävdar många. Men resebolagen tycker att de följer FHM:s rekommendationer. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT
Inrikes
Inrikes Trångt på tåg och långfärdsbussar. Nu ska SJ förklara för näringsdepartementet hur de tänker kring trängselproblemet.

Flera medier har de senaste dagarna rapporterat om trängsel på bussar och tåg i Sverige när det kommer till inrikesresor. Något som Folkhälsomyndigheten också noterat.

– Jag tycker att vi har varit tydliga i de allmänna råd vi gett till reseoperatörer. Men vi ser att det absolut finns förbättringspotential i inrikestrafiken, sade Karin Tegmark Wisell, avdelningschef vid Folkhälsomyndigheten på myndighetens pressträff under tisdagen.

Från tågoperatören SJ:s sida kände man sig inte träffade av Folkhälsomyndighetens uttalande.

– Vi upplever inte att Folkhälsomyndigheten har några särskilda problem med vårat upplägg. Men vi är naturligtvis ödmjuka i att det finns förbättringar som vi kan göra, säger Tobbe Lundell, presschef på SJ.

Också eget ansvar

Innan 1 juli kunde man boka biljetter hos SJ och slippa få en okänd person bredvid sig. Men den garantin finns inte längre. SJ kör med cirka 75 procents kapacitet på sina tåg och enligt Tobbe Lundell finns fortfarande goda förutsättningar att hålla avstånd på tågen.

– Vi ser att de som reser i samma sällskap gärna vill åka med varandra. Med den kapaciteten vi kör finns det goda möjligheter för den som reser själv att slippa ha någon okänd bredvid sig, men det är ingen garanti, säger Tobbe Lundell.

Enligt honom har SJ som operatör ett stort ansvar i att förhindra smittspridningen på sina inrikesresor. Men han pekar också på att individens ansvar lätt glöms bort i trängseldebatten.

– Vi understryker att det är jätteviktigt att man inte reser om man känner några symtom. När man reser kollektivt gör man just det tillsammans så det går inte att förvänta sig att man ska kunna resa helt ensam. Då kommer man få avstå, säger Tobbe Lundell.

Näringsdepartementet involverat

Trängseldebatten i resor har också märkts av från politisk sida.

– Jag förstår att man efter en lång period gärna vill resa nu. Men faran är inte över. Det är viktigt att påminna om att företagen också har ett ansvar för att begränsa smittspridningen, säger näringsminister Ibrahim Baylan (S).

– Det har funnits frågetecken kring hur det har funkat med trängseln. Därför har jag instruerat näringsdepartementet att ta kontakt med SJ för att informera oss hur de tänkt hantera det här, fortsätter han.

Och enligt SJ har man fortsatt kontinuerlig kontakt med Folkhälsomyndigheten.

– Vi har haft ett antal möten med dem och är alltid beredda att göra förändringar om de skulle ändra sina anvisningar, säger Tobbe Lundell vid SJ.

Välkomnar förtydligande

Kritik har även funnits mot andra resebolag än SJ när det kommer till trängsel. På bussbolaget Flixbus har det inte funnits några bokningsrestriktioner mer än sätena längst fram i företagets bussar.

– Vi har varit i kontakt med både Folkhälsomyndigheten och vår branschorganisation och kommit fram till att vi följer de anvisningar som finns. Men vi välkomnar mer klarhet i frågan, säger Jelena Jovanovic, presstalesperson vid Flixbus.

Bussbolaget har enligt henne hela tiden varit tydligt med att människor kan hamna bredvid varandra och att det är svårt att hålla avstånd i en buss.

– Men vi ser på olika lösningar, som att man ska kunna hur pass uppbokad en bussresa är när man bokar online, säger hon.

Gratis munskydd

Tågoperatören MTRX som trafikerar sträckan Stockholm-Göteborg har inte haft direkt kontakt med Folkhälsomyndigheten, men med branschorganisationen.

– Vi är ödmjuka inför att det här är ett helt nytt läge vi har här och det finns inget facit. Men vi har gjort ett antal saker som vi tror summerat ökar tryggheten, säger Mats Johannesson, vd vid MTRX.

Han pekar på att företaget jobbar på att öka kapaciteten på sträckan, så att fler platser kan bli lediga. Och att passagerare kan köpa platsen bredvid den man bokat för ett reducerat pris.

– Vi delar också ut gratis munskydd. Vi följer utvecklingen hela tiden och fortsätter att se om vi kan utöka vår kapacitet.

Victor Blomdahl/TT

Kultur och nöje

AC/DC firar "Back in black" med dokumentär

AC/DC-gitarristen Angus Young. Arkivbild.
AC/DC-gitarristen Angus Young. Arkivbild.
Foto: Adam Ihse/TT
Kultur och nöje
Kultur och nöje

Den 25 juli fyller AC/DC:s klassiska album "Back in black" 40 år. Det firar det australiska rockbandet med en Youtube-dokumentärserie om den tongivande skivan.

Den första delen, som avhandlar "You shook me all night long", har redan publicerats på AC/DC:s Youtube-kanal. Låten var den första singeln med nya sångaren Brian Johnson, som tog över när Bon Scott dog av alkoholförgiftning i början av 1980.

Fler delar av dokumentärserien kommer att släppas fram till den 25 juli, enligt Classic Rock.

Kultur och nöje

Tina Turner släpper nytt – med norske Kygo

Tina Turner. Arkivbild.
Tina Turner. Arkivbild.
Foto: Håkon Mosvold Larsen/NTB/TT
Kultur och nöje
Kultur och nöje

Det var inte i går Tina Turner släppte en ny singel. Men nu har det i alla fall blivit dags för en nygammal låt från superstjärnan.

På fredag släpps en ny version av hennes största hitlåt "What 's love got to do with it". Det handlar om en officiell remix av den norske hitmakaren Kygo.

"Jag kan knappt tro att jag släpper ett samarbete med Tina Turner på fredag! 'What 's love got to do with it' är en av mina absoluta favoritlåtar, det känns overkligt att få chansen att jobba med en sådan legendarisk artist", skriver Kygo på Twitter.

"What 's love got to do with it" släpptes ursprungligen som singel 1984. Den toppade listor över hela världen belönades med tre amerikanska Grammys, däribland årets låt.

Kygo. Arkivbild.
Kygo. Arkivbild.
Foto: Amy Harris/AP/TT
NÄSTA ARTIKEL