Tabelläget fortsatt tufft efter ny förlust

Hässleholm • Publicerad 23 februari 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
Jimmy Lagerkvist. Arkivbild

Det gällde att inte råka blinka till under matchinledningen mellan Munka-Ljungby och Röke.

Dock gjorde Rökes antagonister detsamma och lyckades dessutom göra ytterligare två mål innan den första perioden var över. I andra perioden utökades hemmaledningen tidigt till 5–2 och strax därefter missade Röke en straff.

Samtidigt fanns det läge för bortalaget i den andra perioden.

När slutsignalen gick i andra perioden hade Munka-Ljungby trummat vidare och gått upp till ledning 7–4.

Förra matchen förlorade ni med 0–10 och du menade att laget vikit ner sig. Tycker du att ni gör det idag?

På söndagen spelade även Rökes bottenkonkurrent Fristads som förlorade sin match mot Mölndal efter förlängning.