Dubbla villainbrott i Knislinge

Knislinge På tisdagskvällen inträffade två inbrott i närbelägna villor i Knislinge.
Östra Göinge • Publicerad 4 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

På tisdagskvällen inträffade två inbrott i närbelägna villor i Knislinge. Från en villa på Orrstigen ska ett fönster ha brutits upp och huset därefter genomsökts. Tjuvarna ska ha ställt till med oreda samt bland annat stulit parfym, ett armbandsur, silverbestick och smycken. Inbrottet uppges i anmälan ha skett klockan 16-20.

På Hägerstigen tog man sig in genom en altandörr. Även där har huset sökts igenom, men det är oklart vad som stulits.

– Givetvis misstänker vi att det kan röra sig om samma gärningsmän, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Polisen uppger att det inte finns några misstänkta gärningspersoner i nuläget.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.