Två finalplatser för Lindholm

TENNIS Hässleholms TK:s Oskar Lindholm tog sig till final i tennistävlingen PMA Open som arrangerades av Kristianstad tennisklubb.
Sport • Publicerad 4 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Hässleholms TK:s Oskar Lindholm tog sig till final i tennistävlingen PMA Open som arrangerades av Kristianstad tennisklubb.

Oskar Lindholm, som spelade i pojkar 11, föll mot den mer rutinerade Jacob Williams från Höllvikens TK med 2–6, 5–7. Finalen bjöd på en rysarmatch med mycket underhållande tennis.

Pallplatser blev det även för Anton Jönsson som kom på tredje plats i pojkar 13b, samt i motionsklassen för herrar där Anton Bengtsson och Arvid Wutzler hamnade på tredje plats.

Samtliga tävlar för Hässleholms Tennisklubb.

Under februari tog sig tioårige Oskar Lindholm även till final i klassen pojkar 12b i Bjärred Indoor Open. Finalen som gick mellan sparringkompisen Anton Rasic från IS Göta tennis slutade 3–6, 3–6.

Marika HöghällSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.