Annons

Vassa verk visades i Boalt

Publicerad 4 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Vässa Pennan är en vandringsutställning från Bygdegårdarnas Riksförbund. Boalts bygde- och kulturförening tände till och tog utställningen till Boalt, där den de senaste dagarna har varit ett uppskattat inslag för bygdegårdens besökare.

Annons

Utställningen har fem fasta medverkande. Verk av den internationellt prisade satirtecknaren Ewert Karlsson (född 1918, död 2004), känd under pseudonymen EWK, är huvudingrediensen och sen har anrättningen kryddats med vassa observationer i ord och bild av Max Gustafson, Sara Granér, Magnus Bard och Marja Nyberg.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons