MFF:s cupkvart utan publik

Fotboll Malmö FF stoppade på onsdagen all försäljning av biljetter till kvartsfinalen i svenska cupen mot AIK på söndag som spelas på Eleda Stadion. Senare kom beskedet att ingen publik kommer att släppas in.
Sport • Publicerad 11 mars 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Anders Bjurö
Foto: Anders Bjurö

Kvartsfinalen mot AIK spelas på Stadion, med avsparkstid klockan 16 på söndag. Biljetterna släpptes i tisdags, och 2 300 såldes direkt. Nu kommer dessa att återbetalas av Malmö FF. Återbetalningen sker enligt klubben automatiskt.

Förutom klassikermötet MFF-AIK är det Häcken–Elfsborg, Mjällby–Falkenberg (båda lördag), Hammarby–IFK Göteborg (söndag).

Malmö FF meddelar också att fredagens P17-match samt lördagens dammatch i DM kommer att spelas inför tomma läktare.

Ola AxelssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.