Malnö Live livestreamar konsert

Kultur och Nöje Malmö Live kommer att livestreama torsdagens Stravinskijkonsert för allmänheten som kompensation för dem som inte kan vara på plats.
Publicerad 12 mars 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Malmö Lives konsertsal. Foto: Andrew Clelland
Malmö Lives konsertsal. Foto: Andrew Clelland

Malmö Lives konserthus anpassar sig efter de nya riktlinjerna om att man inte bör samla fler än 500 personer i konsertsalen under mars och april.

Nu står det dock klart att torsdagens konsert med Malmö Symfoniorkester, med musik av Igor Stravinsky, kommer att livestreamas på Malmö Lives hemsida som en kompensation för de i publiken som inte kan vara på plats live på grund av riktlinjerna. Livestreamingen av Symfoni i tre satser, Petrusjka och operaoratoriet Oedipus Rex (Kung Oidipus) kommer att vara tillgänglig för allmänheten och inte enbart för dem som har eller har haft biljetter till föreställningen.

Martina JarminderSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.