Kundtjänst stänger för besök

norra skåne Att kontakta tidningens kundtjänst via telefon eller mejl påverkas inte.
Hässleholm • Publicerad 13 mars 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Bild från när Norra Skåne hade öppet hus i slutet på januari. På grund av coronaviruset håller tidningshusets kundtjänst nu stängt tills vidare. Foto: Stefan Sandström
Bild från när Norra Skåne hade öppet hus i slutet på januari. På grund av coronaviruset håller tidningshusets kundtjänst nu stängt tills vidare. Foto: Stefan Sandström

Som en säkerhetsåtgärd för att minska risken för smittspridning stänger Norra Skåne sin kundtjänst på Östergatan 5 för besökare. Vill vi på detta sätt minimera risken för att få in och sprida vidare coronaviruset.

Själva kundtjänsten är fortsatt bemannad, och svarar och hjälper som vanligt till via telefon (0774-41 00 41) eller mejl (kundtjanst@nsk.se) under ordinarie öppettider måndag till fredag 07-15. Det går också att lämna brev i tidningens brevlåda som vanligt.

Stängningen gäller tills vidare.

Vi beklagar eventuella problem som detta medför.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.