”Vi har helt annan koll på det i dag”

fotboll Ingen perfekt insats men väl godkänt i 60-70 minuter, så summerade Hässleholms IF:s tränare Burim Rexhepi 2–1-segern mot Laholm.
Hässleholm • Publicerad 14 mars 2020 • Uppdaterad 15 december 2021
HIF:s Alfons Andersson på språng mot Laholm. Foto: Robert Rolf

HIF fortsätter att ta steg i den riktning som Burim Rexhepi vill att laget ska gå, även om det också finns en del kvar att slipa på.

Under de första fem minuterna hann gästerna med att missa en straff. HIF:s spelövertag resulterade till slut i ett ledningsmål signerat Jonathan Nilsson.

Istället tappade HIF bollinnehavet sista 20 minuterna, men kunde ändå kontrollera matchen. Laholm skulle dock få ett reduceringsmål med cirka tio minuter kvar, och det efter ännu en straff. I samma situation blev HIF:s Liridon Ahmeti utvisad efter två gula kort.