BBC pausar tv-seriefavoriterna

Publicerad 16 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Skådespelaren Vicky McClure från "Line of duty" får en ofrivillig semester. Arkivbild.
Skådespelaren Vicky McClure från "Line of duty" får en ofrivillig semester. Arkivbild.Foto: Joel C Ryan/Invision/AP

Återseendet av poliserna på antikorruptionsenheten AC-12 i "Line of duty" lär dröja. Inspelningen av säsong sex av serien signerad Jed Mercurio är pausad, rapporterar flera medier. Även gangsterserien "Peaky blinders" sjätte säsong blir fördröjd då inspelningen senarelagts för att förhindra smittspridningen av coronavirus.

BBC har ännu inte meddelat hur länge de och seriernas respektive produktionsbolag kommer att avvakta innan inspelningarna kan återupptas igen men säger att de följer utvecklingen och tar beslut från fall till fall.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.