KHL tar paus en vecka

Publicerad 16 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Ryska ishockeyligan KHL tar en veckas paus i slutspelet för att ändra formatet och spelprogrammet för de återstående ryska lagen. Arkivbild.
Ryska ishockeyligan KHL tar en veckas paus i slutspelet för att ändra formatet och spelprogrammet för de återstående ryska lagen. Arkivbild.Foto: Vladimir Fedorenko/AP/TT

Den ryska ishockeyligan KHL pausar slutspelet en vecka meddelar man på Twitter. Anledningen är att man vill ändra formatet och spelprogrammet för de sex återstående ryska lagen.

I lördags meddelade KHL att man noga följer utvecklingen med corona-pandemin och att man hela tiden tänker på människors hälsa, men att man avvaktar beslut från myndigheterna innan man fattar några vidare beslut.

De ryska lag som är kvar i slutspelet är CSKA Moskva, St Petersburg, Ak Bars Kazan, Dynamo Moskva, Novosibirisk och Salavat Ufa.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.