GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Svaneholm Open flyttas till nästa år

Skurup • Publicerad 17 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Styrelseordförande i arrangörsbolaget 3RS Group, Mårten Hedlund, berättar att beslutet togs i helgen. Det är flera faktorer som gör att det inte går att fortsätta planera för sommarens tennisturnering som skulle ha hållits den 24 till 27 juni på Svaneholms slott i Skurup.

Evenemanget är framflyttat till 30 juni till 3 juli 2021. Tanken är att det koncept som var planerat för sommaren ska genomföras nästa sommar.

Om det blir så återkommer arrangörerna med besked.

Catharina NilssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.