Tom Hanks har lämnat australiskt sjukhus

Publicerad 17 mars 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Tom Hanks mår bättre nu. Arkivbild.
Tom Hanks mår bättre nu. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Den amerikanske skådespelaren Tom Hanks har fått lämna det sjukhus i Australien där han har behandlats för covid-19, den sjukdom som orsakas av coronaviruset. Även Rita Wilson, hans hustru, har lämnat sjukhuset och paret fortsätter nu sin karantän i ett hus som de hyrt i Australien.

Paret, som testade positivt för covid-19 i förra veckan, befinner sig i staden Gold Coast på Australiens östkust där Hanks spelar in en film om Elvis Presley med den australiske regissören Baz Luhrmann.

Hittills har omkring 400 fall av sjukdomen konstaterats i landet, fem personer har avlidit.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.