Stjärnorna sjunger "Imagine" i hemmakarantän

Publicerad 19 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Gal Gadot sjunger "Imagine". Arkivbild.
Gal Gadot sjunger "Imagine". Arkivbild.Foto: Joel C Ryan/AP/TT

"Wonder woman"-stjärnan Gal Gadot lyser upp i coronamörkret med en stjärnspäckad tolkning av John Lennons klassiker "Imagine". I en video som lagts ut på Instagram sjunger hon början av låten och låter vänner och kollegor som Will Ferrell, Jamie Dornan och Natalie Portman ta vid, skriver NME,

Skådespelaren förklarar i klippet att hon har suttit i frivillig karantän i sex dagar och att virusutbrottet har fått henne att börja "filosofera". Instagramvideon är inspirerad av en video från Italien där en man spelar just "Imagine" på trumpet medan hans grannar sjunger med från sina lägenheter.

Andra stjärnor som sjunger på Gadots video är Zoe Kravitz, Norah Jones, Jimmy Fallon och Cara Delevingne.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.