Annons

Åt kycklingklubbor och revs

Broby Förra lördagseftermiddagen ska en kvinna ha traskat in på Ica i Broby, tagit ett paket med grillade kycklingklubbor och börjat att äta av dem inuti butiken.
Östra Göinge • Publicerad 20 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Förra lördagseftermiddagen ska en kvinna ha traskat in på Ica i Broby, tagit ett paket med grillade kycklingklubbor och börjat att äta av dem inuti butiken. Personalen ska inte ha tyckt om agerandet och uppmanat kvinnan att betala för kycklingklubborna. Det ska enligt en polisanmälan inte fallit kvinnan i smaken. Hon ska ha blivit arg, börjat skrika samt rivit en i personalen på halsen. Därefter ska hon ha lämnat butiken. Polisen ska ha åkt till platsen och förgäves letat efter kvinnan. Dock uppges det finnas uppslag om vem kvinnan är. En anmälan rubricerad som ringa misshandel och ringa stöld har upprättats.

Magnus WahlströmSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons