Fler inställda tävlingar på USA-touren

Publicerad 20 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Anna Nordqvist får fortsätta vänta på spel på USA-touren. Arkivbild.
Anna Nordqvist får fortsätta vänta på spel på USA-touren. Arkivbild.Foto: Tim Ireland/AP/TT

Ytterligare tre golftävlingar på damernas USA-tour har ställts in på grund av coronavirusets utbredning. Dessutom har säsongens första majortävling, Ana Inspiration i Rancho Mirage, Kalifornien, fått ett nytt datum och avgörs den 10-13 september.

Ana Inspiration, som skulle ha avgjorts nästa veckoslut, var redan inställd men har nu fått en ny plats i kalendern.

De tre tävlingarna som nu ställts in, på Hawaii, i Los Angeles och San Francisco, skulle alla ha avgjorts i april och den närmaste tävlingen på programmet är nu Pelican Women's Championship den 14-17 maj i Belleair, Florida.

Bara fyra av säsongens tävlingar på USA-touren har kunnat genomföras, två i Florida i januari och två i Australien i februari.

Säsongens första major blir, som det ser ut nu, US Open i Houston den 4-7 juni.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.