Liv Strömqvist svarar på svåra frågor

Publicerad 23 mars 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Liv Strömqvist (bilden) och Bengt Ohlsson leder "Allvarligt talat" i Sveriges Radio i sommar. Arkivbild.
Liv Strömqvist (bilden) och Bengt Ohlsson leder "Allvarligt talat" i Sveriges Radio i sommar. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Serieskaparen Liv Strömqvist och författaren Bengt Ohlsson blir värdar i sommarens version av "Allvarligt talat" i Sveriges Radio P1. I fyra program vardera ska de svara på lyssnarnas frågor om livet, vardagen och existensen.

"Allvarligt talat" startades 2008 av Kristina Lugn och under åren har bland andra PO Enquist, Martina Montelius och Bob Hansson svarat på frågor. Bengt Ohlsson beskriver i ett pressmeddelande sitt värdskap som "en dröm som går i uppfyllelse". Liv Strömqvist ser det som "ett hedersuppdrag".

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.