Coronaviruset ger försäljningstapp för MTG

Publicerad 25 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
MTG märker av coronaviruset. Arkivbild.
MTG märker av coronaviruset. Arkivbild.Foto: Tomas Oneborg/SvD/TT

Underhållningsbolaget MTG ser tydliga konsekvenser av coronaviruset och varnar nu för ett rejält försäljningstapp under första kvartalet. Försäljningen beräknas minska med 25 procent på årsbasis.

"Att behöva genomföra utlovade evenemang utan möjlighet till publik alternativt att behöva ställa in evenemang med kort varsel, innebär att möjligheterna till kostnadsbesparingar är begränsade under kvartalet", skriver bolaget i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.