Trummisen Bill Rieflin är död

Publicerad 25 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

Trummisen William "Bill" Rieflin har avlidit i cancer, rapporterar Variety. Rieflin blev 59 år.

Bill Rieflins karriär sträcker sig över 30 år under vilka han har spelat i band som Ministry, R.E.M., Swans, Nine Inch Nails och King Crimson. Han var dock sällan en officiell del av banden han spelade med utan såg sig snarare som en långsiktig inhoppare.

"I dag förlorade vi en underbar artist, fantastisk människa och väsentlig del av Ministrys utveckling och framgångar", skriver Minstry på Twitter.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.