GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kommunen vill köpa gamla Posten - till okänt pris

Tekniska nämnden har sagt ja till till att köpa Postens tidigare lokaler på Drottninggatan, för att komma åt parkeringsplatser. Men än så länge vet ingen vad köpet kommer att kosta kommunen – eller om gifter spridit sig dit från kemtvättstomten.
HÄSSLEHOLM • Publicerad 30 mars 2020 • Uppdaterad 13 december 2021
Foto: Exakta Creative