Annons

Inspelningarna av "Allt för Sverige" stoppas

Publicerad 31 mars 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Deltagarna i 2018 års säsong av "Allt för Sverige". Pressbild.
Deltagarna i 2018 års säsong av "Allt för Sverige". Pressbild.Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

SVT pausar inspelningarna av "Allt för Sverige" på obestämd tid, skriver Aftonbladet. I programmet söker en grupp svenskamerikaner sina svenska rötter och inspelningarna sker vanligtvis under tidig sommar.

"Vi har behövt flytta fram inspelningarna till augusti–september. Det blir inte den sommarkänslan som vi är vana vid, utan det blir något annat. Detta gör att det blir nya vinklar som varken tittarna eller amerikanerna har tagit del av tidigare. Vi kommer ta del av Sverige under en annan årstid och det ska bli spännande", skriver Haida Jamshidi, exekutiv producent, i ett sms till tidningen.

Annons

Inslagen där de olika deltagarna presenteras skulle precis börja spelas in på plats i USA. Programledaren Anders Lundin säger till Aftonbladet att han fortsätter jobba med sitt manus.

– Jag är glad för att vi har förhoppningar om att få göra det även om jag förstår att det är högst osäkert, säger han.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons