Chippen lämnar Sölvesborg

Efter två resultatmässigt tuffa säsonger lämnar tränaren Pär "Chippen" Persson Sölvesborg.
ISHOCKEY • Publicerad 2 april 2020 • Uppdaterad 14 december 2021
Pär "Chippen" Persson slutar i Sölvesborg efter två tuffa säsonger.
Pär "Chippen" Persson slutar i Sölvesborg efter två tuffa säsonger.Foto: Stefan Sandström

Skador är en av anledningen till att Sölvesborgs IK haft ett par magra år i hockeytvåan. Nu ska klubben bygga om och väljer samtidigt att avsluta samarbetet med tränaren Pär "Chippen" Persson. Tillsammans med sin assisterande Fredrik Åberg har han lett laget under de bägge senaste säsongerna.

"Chippen" har tidigare varit tränare i både Glimma och Osby. Som spelare var han mesta tiden i Kristianstads IK men spelade även några säsonger i den holländska ligan.

Jan RydénSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.