Dödsfallen i Sverige ökar – 282 avlidna

Publicerad 2 april 2020 • Uppdaterad 30 november 2021
Svante Werger, strategisk rådgivare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Taha Alexandersson, ställföreträdande krisberedskapschef på Socialstyrelsen, och Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten vid onsdagens pressträff.
Svante Werger, strategisk rådgivare på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), Taha Alexandersson, ställföreträdande krisberedskapschef på Socialstyrelsen, och Anders Tegnell, statsepidemiolog vid Folkhälsomyndigheten vid onsdagens pressträff.Foto: Ali Lorestani/TT

282 personer i Sverige har dött efter att ha insjuknat i covid-19, enligt Folkhälsomyndighetens senaste statistik. Det är en ökning med 43 personer sedan i onsdags.

Samtidigt har antalet bekräftat smittade ökat från 4 947 till 5 466.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.