Nytt avsnitt av "Tiger king" kan vara på gång

Publicerad 5 april 2020 • Uppdaterad 24 november 2021
Ett nytt avsnitt av "Tiger king" kan vara på väg. Pressbild.
Ett nytt avsnitt av "Tiger king" kan vara på väg. Pressbild.Foto: Netflix

Zoo-ägaren Jeff Lowe, en av personligheterna i Netflix-serien "Tiger king", säger i ett klipp på Twitter att ytterligare ett avsnitt i serien är på gång, skriver Deadline.

– Netflix lägger på ett avsnitt till. Det kommer att sändas nästa vecka. Vi filmar här i morgon, säger Jeff Lowe i klippet.

Netflix har inte bekräftat nyheten.

"TIger king" började strömma på Netflix den 20 mars och har sedan dess blivit den mest sedda serien på tjänsten. Dokumentären i sju delar handlar bland annat om Joseph "Joe Exotic" Maldonado-Passage, en före detta zoo-ägare i Oklahoma som för närvarande avtjänar ett 22-årigt fängelsestraff för sin roll i mordkomplotten på rivalen Carole Baskin.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.