Rysk man sköt ihjäl högljudda ungdomar

Publicerad 5 april 2020 • Uppdaterad 25 november 2021

En man i Ryssland har skjutit ihjäl fem unga personer från sin balkong. Anledningen var att de "talade högljutt på gatan nedanför hans fönster", enligt polisen.

Mannen, som bor i den lilla staden Elatma, runt 20 mil sydöst om Moskva, gick ut på balkongen för att säga till ungdomarna som han ansåg väsnades i lördags. Ett bråk uppstod och mannen grep då tag i sitt jaktgevär och sköt de fyra männen och kvinnan utanför.

"De dog alla av sina skador på plats", säger polisen i ett uttalande.

Den misstänkte skytten, som är 32 år, har gripits.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.