Skanska får brittiskt miljardavtal

Publicerad 6 april 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Miljardavtal till Skanska i Storbritannien. Arkivbild
Miljardavtal till Skanska i Storbritannien. ArkivbildFoto: Janerik Henriksson/TT

Skanska har tecknat ett femårigt avtal med brittiska Welsh Water värt cirka 2,4 miljarder kronor, skriver byggkoncernen i ett pressmeddelande.

"Som en del av avtalet ansvarar Skanska för att bygga kritisk infrastruktur vid vattenreningsverk och pumpstationer samt för uppgradering av dammar och hantering av rörinstallationer", skriver Skanska.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.