Annons

Kvinna knivskuren vid bråk

En kvinna i 20-årsåldern har förts till sjukhus med stick- eller skärskador efter ett större bråk i Broby. En person är gripen för grov misshandel.
Broby • Publicerad 10 maj 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Det var stundtals väldigt stökigt på platsen, rapporterar polisen.
Det var stundtals väldigt stökigt på platsen, rapporterar polisen.Foto: Johan Nilsson/TT

– Det är ett rörigt ärende med många personer inblandade. Vi har fullt upp med att försöka reda ut vad det är som hänt, och det kommer att ta tid, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson på Skånepolisen.

En person, en kvinna i 20-årsåldern, är allvarligt skadad och har förts till sjukhus med stick- eller skärskador. Enligt den initiala bedömningen är skadorna inte livshotande. Denna kvinna är samtidigt misstänkt för misshandel.

Annons

En man i 20-årsåldern har gripits för grov misshandel.

– Det är flera personer som mottagit våld. Eventuellt är det fler som fått stick- eller sårskador, men inte av sådan art att de varit tvungna att åka till sjukhus, säger Lundqvist.

Finns det någon uppfattning om hur många som varit inblandade i bråket?

– Nej jag har inte fått någon siffra alls. Bara att det stundtals varit väldigt stökigt, säger Lundqvist.

Händelsen ska ha ägt rum på Sanatorievägen vid 18:30 på söndagen.

Lars-Åke EnglundSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons